Visszatérés és új külcsín

Halihó!

Először is, üdv újra itt ;) Hosszú ideje nem "beszéltünk".

Másodszor, amint látható, alaposan megváltozott a blog külseje, aminek felettébb prózai okai vannak: egyszerűen idő- és energiatakarékosabb a jelenlegi forma.

A HTML-kódolás finoman szólva gyerekcipőben jár nálam, így az új bejegyzések beillesztése, megszerkesztése rengeteg időbe és energiába került. Csakúgy, mint a fordítás, épp ezért az angol nyelvű szövegeket töröltem, helyette a baloldali oszlopban elérhető a Google Fordítás funkció, ami talán nem a leghűebben adja vissza az eredeti jelentést, viszont nem kell hónapokig várni, amíg sikerül átültetnem valamit angolra.

Reményeim - és terveim - szerint mostantól gyakrabban jelentkezem, addig is összefoglalom gyorsan az elmúlt néhány hónapot:

Részt vettem egy alapozó írókurzuson, illetve a mesekönyvemmel bekerültem az Aranymosás irodalmi válogatóra (ha kíváncsiak vagytok, hogyan szerepelt a történet, vagy csak beleolvasnátok, íme a link: http://aranymosas.konyvmolykepzo.hu/tag/norah-newman ). Közben belevágtam a nyári Camp NaNo-ba - óriási élmény volt, és mivel a novemberi NaNoWriMo most kezdődik, mindenkit biztatok, hogy próbálja ki ;)

A Camp NaNo-s projektem egy YA kalandregény volt, amihez steampunkos körítés társul. Úgy beleszerettem ebbe a sztoriba, hogy a NaNo végeztével nem tettem félre, hanem azóta is ezen dolgozom, várhatóan hamarosan elkészül. A címe Horgony és masni, erről is hozok majd nektek néhány érdekességet, képet, sőt talán részleteket is, ha kíváncsiak vagytok rá.

A jövőre nézve részemről tervben van egy Facebook oldal létrehozása a közvetlenebb kommunikáció érdekében. Amint elkészül, itt is linkelem majd.

Egyelőre ennyi, mindenkinek csodálatos novembert (remélem, hajnalban senki sem kószált tündérösvényen lámpás nélkül... Samhain éjjelén nem tanácsos!), és hamarosan jönnek az újdonságok, részletek.

Üdv:

V.

Megjegyzések