Ismerjétek meg Tinát! :)Szép vasárnap estét!

Mára néhány érdekességgel és két rajzzal készültem, a Hajnalhozó egyik főhőséről, Tináról, hogy kicsit jobban megismerd őt. Ha szimpatikus (vagy ha nem), illetve ha tetszenek a rajzok (vagy ha nem :) ), írd meg bátran!

És most lássuk a „kérdőívet”:

Teljes név: Valentina Veronica Bryce (Ki nem állhatja a nevét. Szerinte a családban mindenkinek normális neve, csak ő kapott béna olaszos nevet, a felmenőik tiszteletére.)

Becenevek: Tina, Val

Életkor: 17

Szülőváros és jelenlegi lakhely: London

Iskola: St. Marylebone

Testvérek (születési sorrendben): Fred (Frederick Charles), Kimmy (Kimberly Jane) és Jon (Jonathan Albert)

Legközelebbi barátok: Chris és Dean Carter

Kedvenc szín: Kék (Minden számára kedves dologhoz köthető a kék – Dean folyton kék nyakkendőket hord, Fred bátyja kékszemű, az első tornacipője, amit bátyjaitól kapott a tizenhatodik születésnapjára, szintén kék stb.)

Kedvenc zene: Alternatív rock, indie, britpop. (A kedvenc bandája a Coldplay.)

Kedvenc ételek: Az olasz és a provence-i konyha. (Ezek az édesapja kedvencei is, aki nem szereti a hagyományos angol ételeket.)

Hobbik: Vívás, sorozatnézés (Tina nagy Sherlock Holmes rajongó), sztepptánc és a hidak.

Amire a legbüszkébb: Egyszer betűrendbe tette Chris bakelitgyűjteményét. (Chrisnek iszonyú sok lemeze van. Rengeteg. Tényleg.)

Kedvenc öltözék: Bőrdzseki, póló vagy kockás ing, nadrág, tornacipő – mert kényelmesek, és a legtöbb helyzetben elfogadható viseletek. (Kutyasétáltatáshoz, kávézáshoz, koncertre stb.)

Kedvenc kiegészítők: Karóra, oldaltáska, sapkák és kalapok.

Legértékesebb tárgyak a számára: Egy dedikált Coldplay lemez, egy törölköző, amit Vilmos herceg használt egy lovaspóló meccs után (Fred haverja szerezte neki, aki a pályánál dolgozik), és a film, amit Dean készített neki – azokból a videókból vágta össze, amiket az elmúlt évek során felvett az együtt töltött napokon.

Kedvenc állat: Az angol buldog. Egészen pontosan Chris buldogja, Priscilla.

És íme a képek (az első Orsi munkája, a másodikért pedig Sas Viviennek jár köszönet :)):Megjegyzések